Wednesday, October 5, 2016

KECEKAPAN DIKEHENDAKI

KECEKAPAN DIKEHENDAKI

WADAH KEJAYAAN

Jangan bebankan ANAK jika ANDA sendiri tidak TERMAMPU untuk membuat perkara yang semudah 1,2,3 ....

ANAK ANDA Yang Dianggap Kurang PANDAi Melakukan Lompatan Saujana HANYA Dengan Berpandukan Keputusan Ujian atau Peperiksaan Di Sekolah Sebenarnya ANAK ANDA Itulah Bakalan Tersebut Namanya Yang Paling Pintar! Dikelasnya! 

Sekolah dan Ibu Bapa Hanya Tidak Menyedari Cara Untuk Mengaktifkannya Kepintarannya!

BAGAIMANA MENGUBAH ANAK ANDA YANG MALAS BELAJAR, MENJADI SEORANG MURID YANG BERKOBAR-KOBAR SEMANGAT DAN PRESTASINYA DALAM WAKTU KURANG LEBIH DARI 14 HARI.

Perkenalkan Nama ANAK Itu Adalah Nama ANDA,

Sebenarnya tidak ada yang namanya ANAK yang tidak bijak, cerdik, pANDAi atau pintar, justeru itu sebagai ANAK perlukah ANDA digolongkan dalam kalangan orang  dungun, dengan bimbingan yang betul akan menjadi ANDA orang yang sangat berjaya pada kemudian harinya!

Keyakinan akan menjadikan ANDA bersemangat belajar dan fokus untuk mendapat keputusan terbaik.

Jika dengan sedikit kerajinan ANDA mampu meningkat 10 markah dan tentulah dengan usaha yang terarah markah ANDA akan meningkat dengan begitu mudah sehingga mencapai markah 80,90,99 untuk kesemua subjek yang berlainan.

An da tidak tahu mengapa ANDA harus belajar dan terpenjara minda setiap hari dari pagi hari sampai petang? lalu ditambah tuisyen sebaik pulang dari sekolah.
Mengapa perlu ANDA menghafal setiap pelajaran yang ANDA tidak mengemarinya?

Mengapa ANDA harus menuju 100 markah? untungnya buat ANDA juga?

Jika ANAK ANDA Tidak Termotivasi Serta Semangat
Untuk Melakukannya Bagaimana
Mungkin ANDA Mampu Meraih KECEMERLANGAN Di Sekolah?

SEMUA INI BAKAL BERUBAH! DAN MEMBUAT ANDA ANDA MEMPUNYAI SEMANGAT BELAJAR! SERTA BERPRESTASI DI SEKOLAHNYA!
Kebanyakan dari ANAK yang gagal di sekolah dan tidak meraih angka berprestasi, hanya kerana mempunyai motivasi belajar yang salah, atau malah tidak mempunyai motivasi sama sekali!...

Satu-satunya motivasi yang membuat Mereka melakukan proses belajar adalah hanya kerana terpaksa dan tindakan untuk menjauhi kesengsaraan!


Paksaan yang dimaksud disini adalah paksaan dari orang tua, lingkungan atau guru, jadi mereka bukan belajar karena mereka ingin belajar dan mempelajari sesuatu, tapi karena mereka dipaksa oleh lingkungannya dan diajarkan oleh lingkungannya bahwa inilah hidup, kau harus melakukan apa yang disuruh dan bukan melakukan apa yang kau senangi saja.


MEMAKSA BUKANLAH MOTIVASI DAN IANYA ADALAH SALAH! DAN KESILAPAN BESAR!

JIKA ANAK TERUS MENERUS MERASAKAN DIPAKSA DALAM HIDUPNYA MAKA, AKAN MELUMPUHKAN MENTAL/PSIKOLOGI ANAK BUAT SELAMA-LAMANYA!

DAN TINDAKAN INI BAKAL MENGAKIBATKAN KEROSAKAN KEPERCAYAAN DIRI DAN JATI DIRI PADA ANAK ANDA

Perbedaannya hanya terletak pada pendekatan Motivasi! Keinginan belajar harus datang dari dalam dan dengan sendirinya, maka proses belajar akan menjadi begitu nikmat dan penuh dengan rasa bahagia yang akan membuatkan diri ANAK merasakan waktu begitu cepat berlalu ketika belajar! sehingga dia akan menyukai proses belajar!

Perubahan ini terjadi dalam SEKEJAP! perubahan tidak perlu mengambil masa kerana ianya terjadi secara DRASTIK, ketika ANDA mempunyai motivasi yang benar, perubahan bakal terjadi kepada ANAK ANDA atau diri ANDA dalam beberapa minit, kerana perubahan pola berpikir pada ANDA amat berpengaruh!
Yang ANAK ANDA perlukan sekarang hanya.... 

SEBUAH MOMENTUM!

SEBUAH PERUBAHAN 360 DARJAH!

Jadi secara tidak langsung ANAK-ANAK yang dianggap bodoh di sekolah bukanlah bodoh mereka hanya mempunyai motivasi belajar yang salah. Mereka DIMOTIVASI OLEH PERASAAN TAKUT, tindakan yang mereka lakukan ketika belajar, menghafal, membuat latihan peperiksaan, bukanlah menjalani motivasi atas keinginan dan semangat untuk belajar dan bersaing dengan murid lain, melainkan kerana perasaan takut yang bakal menjadi trauma.

Lalu apakah ini mampu membuat perubahan pada diri ANAK untuk menjadikan mereka seorang ANAK yang ada semangat belajar dan mempunyai prestasi?

YA TENTU SAJA, SANGAT MUDAH!

Di dalam Ebook saya ini, saya buatkan sedemikian rupa mudah untuk difahami oleh semua peringkat umur. Ringkas dan padat, yang perlu ANDA lakukan hanya ikuti arahan dalam modul yang saya gariskan satu persatu dan ANDA dalam proses untuk memprogram diri ANDA selaku ANAK yang cemerlang.

Mengapa sekarang adalah waktu yang tepat untuk berubah?

Kerana sebaik ANDA membaca tulisan ini, hati ANDA telah terdetik untuk menjadikan ANDA dan keluarga ANDA tergolong dalam golongan orang yang cerdik dan pintar. Bukan sahaja pANDAi dan bijak tetapi seorang manusia yang mempunyai potensi untuk menjadi bijaksana.

sekarang adalah waktu yang tepat untuk ANDA merancang kejayaan!
Modul di dalam Ebook ini akan memandu ANDA arah kepada cara yang benar-benar TEPAT ringkas cepat dan terus boleh diaplikasi kepada ANDA atau ANAK ANDA!?

1.       Cara mudah untuk membuatkan ANAK yang disangka malas belajar, sukar diatur menjadi bersemangat belajar dan berprestasi dalam 14 hari! 

 2.      Cara membuat ANAK yang disangka lembab, suka bersembang, suka menghabiskan masa dengan permainan, kembali dengan minda yang diprogram untuk menyukai proses belajar dan berprestasi di sekolah!
3.       Cara untuk memprogram ulang minda ANAK agar mempunyai minda seorang pemenang, percaya diri, dan suka mencabar diri untuk merebutkan nilai tertinggi di kelasnya!
4.       Cara untuk merubah ANAK ANDA yang tidak ada dalam senarai menjadi murid yang paling berprestasi tahun ini!

5.       Bagaimana cara yang sememangnya mudah untuk membuat seorang ANAK berminat membuat latihtubi. Mengulangkaji pelajaran dengan sendirinya sehingga ANDA tidak lagi perlu berleter?

6.       Bagaimana merubah perasaan malas, takut, putus asa, bingung menjadi semangat hanya dengan menggunakan modul yang ditunjukkan!

7.       Mencari cara belajar yang benar sesuai dengan keperibadian ANAK ANDA?

8.       Cara mengaktifkan Otak Kanan si ANAK untuk cara belajar yang menyenangkan dan membuat si ANAK ketagihan untuk belajar.

9.       Cara yang bakalan merubah agar ANAK ANDA memiliki daya ingatan yang berkualiti!

10.     Rahsia menghafal menggunakan pelbagai teknik akan terbentuk secara tidak langsung.

11.     Mengetahui betapa pentingnya mengetahui bagaimana otak merakam dan maklumat yang disimpan dan diguna pada masanya!

12.     ANAK ANDA berprestasi dan bakal mengubah ranking kedudukannya di kelas dengan mudah sekali hanya apabila ANDA mengikuti modul yang tercatat pada Ebook ini.

13.     Mempelajari bahawa punca sebenar kegagalan untuk membina kecerdikan adalah jalan yang betul membangunkan minda.

Jika ANDA lihat di sekolah mengapa ANAK yang pintar menjadi semakin pintar?

Kerana ANAK yang pintar sudah pernah merasakan ertinya suatu pencapaian, kenikmatan daripada suatu penghargaan ketika mereka mendapatkan nilai yang baik, sehingga mereka ingin terus berjaya.

Ketika ANDA mengaplikasikan apa yang ANDA pelajari di dalam Ebook ini, maka ANAK akan mendapatkan kesempatan yang adil! untuk mencapai nilai-nilai tersebut dan ketika mereka mencapainya beberapa kali saja, mereka akan semakin berminat dan ingin mendapatkannya lagi dan lagi, tanpa disedari akhirnya ANAK ANDA telah melakukan proses belajar yang efektif!

Di dalam Ebook ini mengandungi teknik-teknik dan informasi yang sangat mustahak dan pengetahuan yang ANDA HARUS miliki jika ANDA ingin ANAK ANDA lebih berprestasi di sekolah dan sukses didalam hidupnya! Jangan lewatkan kesempatan ini!


Perubahan dalam diri ANDA atau ANAK ANDA Dijamin 100%

Modul Wadah Kejayaan Ini Dalam Format PDF Yang Terus Dapat Dibaca Sebaik ANDA Menerimanya.

BERTINDAKLAH SEKARANG JUGA

No comments:

Post a Comment